RÄÄTÄLÖIDYT

PALVELUPAKETIT

YKSILÖLLISESTI JUURI

SINUN YRITYKSESI

TARPEISIIN

Palvelumme yrityksille

Kirjanpito ja tilinpäätös

Teemme kokonaisvaltaisesti eri yritysmuotojen, yhdistysten sekä asunto-osakeyhtiöiden kirjanpidot sekä tilinpäätökset niihin liittyvine pöytäkirjoineen. Samalla hoidamme arvonlisäverolaskennan sekä kausiveroilmoittamisen. Mahdollisuus on myös budjettiseurantaan kirjanpidon rinnalla.

Palkanlaskenta

Palvelemme palkanlaskennan saralla niin kotitalouksia kuin yrityksiäkin. Huolehdimme palkanlaskentaan liittyvät tulorekisteri-ilmoitukset sekä mahdolliset tukihakemukset eri viranomaistahoille.

Veroilmoitus

Täytämme ammatinharjoittajien, elinkeinoyhtymien, osake- ja asunto-osakeyhtiöiden veroilmoituksia. Lisäksi teemme henkilökohtaisia sekä metsätalouden veroilmoituksia.

Laskutus ja myyntireskontra

Hoidamme laskutuksen ja myyntireskontran puolestanne sovitussa laajuudessa. Vaihtoehtoisesti saatte meiltä käyttöön nykyaikaisen ja helppokäyttöisen ohjelmiston, jolla voitte laskuttaa ja seurata saapuvia suorituksia itse. Laskut lähtevät kätevästi sekä sähköisesti että paperiversioina.

Maksuliikenne ja ostoreskontra

Sähköinen ostolaskuliikenne helpottaa ja nopeuttaa laskujen käsittelyä huomattavasti. Kauttamme saatte käyttöönne ohjelmiston, jolla maksuliikenne hoituu näppärästi ajasta ja paikasta riippumatta. Halutessanne hoidamme puolestanne yrityksenne maksuliikenteen aina laskujen vastaanotosta maksatukseen saakka. Palvelut ovat valittavissa sähköisenä tai perinteisin menetelmin.

Verosuunnittelu ja tulosraportointi

Autamme kokonaisvaltaisesti verosuunnittelussa sekä yrityksen että henkilökohtaisen verotuksen osalta. Kuukausittainen ja vuosittainen tulosraportointi auttaa yrittäjää pysymään ajan tasalla ja helpottaa toiminnan suunnittelua. Valittavana on perustulosteiden lisäksi erilaisia tunnuslukuja sisältäviä sekä graafisia raportteja perinteisesti paperiversiona tai sähköisessä muodossa.

Perustaminen ja muutokset

Hoidamme yrityksen perustamisen sekä opastamme yrityksen alkutaipaleella. Tarvittaessa autamme yritysmuodon muutostilanteessa ja teemme puolestasi siihen liittyvät asiakirjat ja laskelmat.